Tuinontwerp Lelystad

Zoekt U een nieuw tuinontwerp?

Ik kan samen met u uw wensen op een rijtje zetten. We bepalen wat U wilt in uw tuin, wat voor tuinsfeer vindt U prettig , welke bestaande elementen U wilt behouden. Ik kan de tuin opmeten en de te behouden elementen intekenen. In overleg maak ik een ontwerp voor de gehele of een gedeelte van de tuin. Soms blijkt dat slechts een klein stuk van de tuin al een hele grote verandering kan teweeg brengen zoals het toevoegen van een boom, heesters of een pergola.

De structuur van de tuin verander je niet elk jaar. Daarom is het verstandig de tuin aan te leggen op basis van een goed ontwerp. Het aanleggen kan door een hovenier gebeuren of kunt U zelf doen. Ik maak eerst een schetsontwerp, daarna een detail ontwerp, waarin alle maten staan en een beplantingsplan inclusief de aantallen planten. Ook kan ik alleen beplantingsplannen of gewoon inrichtingsadviezen geven.

Voelt u zich onzeker hoe te beginnen en heeft u geen verstand van de planten die u nodig heeft? Of wilt u gewoon nieuwe ideeën krijgen?
Neem dan contact op met Torren-Tuinadvies. Ik kom graag bij u langs om samen met u de wensen te inventariseren en uit te werken.
Het is ook mogelijk een compleet borderplan inclusief planten af te nemen. De uitvoering gaat in overleg.

Op de pagina werkwijze wordt het proces uitgelegd.

voorbeeld van een borderplan